Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی سخنران و کارشناس مذهبی، همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت زینب کبری (س)، درباره دلیل علاقه وافر حضرت زینب (س) به امام حسین (ع)  به خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: عشق، ارادت و علاقه الهی، آسمانی و ماورایی حضرت زینب (س) به امام حسین (ع) قطعاً ابتدا به دلیل شایستگی‌ها، جذابیت و عالی‌ترین مراتب عصمت، امامت و تجلی آن در چهره سالار شهیدان بود؛ چون انسان فطرتاً زیبایی را دوست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت زینب (س) همه عشق‌های جهان را در چهره سالار شهیدان مشاهده می‌کرد. لذا علاقه این دو فرد به هم به این راحتی‌ها قابل علت یابی نیست و عشق به سید الشهدا، عشق به همه زیبایی‌ها و خوبی‌های عالم بود. چه عاشقی عمیق‌تر و صاحب تشخیص‌تر از زینب کبری که صاحب روزگار است. حضرت زینب (س) بر قله اهل تشخیص و تمیز نشسته است و وقتی با همه وجود حق را تشخیص داد، دنبال احقاق حق بود و وقتی همه عظمت و آثار الهی را در چهره برادر بزرگوارش ملاحظه کرد، چرا عاشق برادرش نباشد؟! مگر انسان از زندگی چه می‌خواهد؟!

وی ادامه داد: هدف از خلقت انسان، عاشق شدن است. عاشق شدن به معنای اینکه تمام داشته‌های خودمان را در جهت بهتر شدن و رشد در جهت کمال در بیاوریم. اگر انسان عاشق خوبی‌ها و ارزش‌های الهی نباشد، در مسیر کمال قرار نمی‌گیرد؛ لذا حضرت زینب برای قرار گرفتن در مسیر کمال و در مسیر هدف خلقت، وقتی می‌بیند عشق امام حسین (ع) تمام وجودش را گرفته،  تمام گمشده‌های خودش را در چهره برادر پیدا می کند.

او ارتباط حضرت زینب (س) با سالار شهیدان را به این سادگی‌ها قابل فهم و قابل بیان ندانست و در این باره گفت: منِ منبری وقتی می‌خواهم این عشق آسمانی و الهی را توصیف کنم، می‌بینم کُمیت کلامم لنگ است.  من اصطلاحات را می‌شناسم، ولی اگر بخواهم جهت و میزان ارتباط روحی حضرت زینب با امام حسین (ع) را بسنجم، حرفی برای گفتن ندارم. ارتباط حضرت زینب با امام حسین (ع) ارتباطی در اوج ولایت و بزرگواری بود.  البته خواهر و برادر بودن، یک ریشه بودن و یکسان بودن کیفیت تربیتی هم دلیل دیگری برای ارتباط روحی عمیق این دو است؛ لذا حضرت زینب (س) و  امام حسین (ع) دو هم سفر هستند که  راه را با هم شروع کردند، با هم ادامه دادند و به مقصود خود رسیدند. این دو بزرگوار در تمام لحظات خلقت کنار یکدیگر بوده اند. در هر صورت ارتباط این دو بزرگوار ارتباط عجیبی بوده است و من پس از پنجاه سال سخنرانی نمی‌توانم آن را توصیف کنم.

زینب کبری به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد

حجت الاسلام ادیب یزدی درباره دلیل نامگذاری روز ولادت حضرت زینب به روز پرستار گفت: این نامگذاری جالب و زیباست؛ پرستاران ما قبلاً در دوران دفاع مقدس فداکاری خود را نشان داده بودند و این بار نیز در جریان ویروس منحوس کرونا لیاقت خود را مجدداً نشان دادند. در مبارزه با کرونا بسیاری از پرستاران و پزشکان ما جان خود را از دست داده اند؛ لذا ما به جامعه پرستاری احساس دین و شرم می‌کنیم.

وی ادامه داد: این نامگذاری سلیقه بسیار خوبی است؛ زیرا زینب کبری (س) پرستار درد‌های بشریت است. زینب در تمام تاریخ بالای سر هر شهیدی ایستاده و از دل شکسته و روح خسته او پرستاری می‌کند. زینب کبری با حضور بسیار پررنگ و موثر در جریان کربلا و پرستاری از مجروحان و به خصوص حضرت سجاد، نشان داد که پرستار ازلی و ابدی است. زینب کبری به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد؛ او به همه زمان‌ها تعلق دارد و نگاه دلسوزانه اش همیشه شامل حال بشریت بوده و خواهد بود. ما الان در اوج گرفتاری‌ها روح بزرگ زینب کبری را در کنار خود حس می‌کنیم  و به برکت نام ایشان درد‌ها فراموش می‌شوند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حضرت زینب روز پرستار امام حسین زینب کبری حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامگذاری روزی به نام یک شهر برای اولین بار در شیراز انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه این هفته نماز جمعه ابتدا به ابعاد جنگ ترکیبی دشمن علیه ما پرداخت و با بیان اینکه جنگ نظامی از سال ۵۹ به ما تحمیل شده بیان کرد: در این خصوص رهبر انقلاب تاکید کردند که هر روز مستمر باید در عرصه نظامی نوآوری داشته باشیم در غیر این صورت شکست خواهیم خورد.

خطیب جمعه شیراز خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی و فرهنگی نیز باید به نقطه‌ای چون نقطه نظامی برسیم که بتوانیم هر حمله دشمن را با پاسخی قاطع جواب بدهیم که در وعده صادق این را ثابت کردیم.

آیت الله دژکام با بیان اینکه یکی از موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب مساله سبک زندگی اسلامی یا عاقلانه در مقابل سبک زندگی غیراسلامی و جاهلانه است گفت: برای تقویت سبک زندگی اسلامی و رواج بیشتر آن نیاز داریم که سبک زندگی غربی را خوب بشناسیم.

طبق دستور عقل هم شراب و قمار ضرر دارد

وی با اشاره به آیه ۲۱۹ سوره مبارک بقره «ای پیامبر! در رابطه با شراب و قمار از تو سوال می‌کنند به آنها بگو که شراب و قمار ضرر زیادی دارد» تاکید کرد: شرب خمر و قمار بازی ضرر دارد و عاقل به دنبال ضرر نمی‌رود و زندگی اسلامی عاقلانه است اما سبک زندگی غربی عقل را کنار گذاشته و دنبال صرفه مقطعی است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در این چند روز اخیر خبری مطرح شد که جوانی از بین می‌رود خاطرنشان کرد: ما انسان هستیم و عاطفه داریم و از مرگ یک انسان ناراحت می‌شویم بنابراین برای اینکه خداوند از این مرگ‎‌ها جلوگیری کند می‌فرماید که از این کار دست بکشید.

حد و حدود اسلامی در تمام مراتب جامعه رعایت شود

وی با بیان اینکه اکنون داد مردم برای گرانی و درمان بالا است و خیلی از این موارد به بخش درمان تحمیل می‌شود تاکید کرد: در منابع و کتب مختلف به مضرات شراب اشاره شده و حتی یکی از دانشمندان گفته که اگر نصف شراب‎فروشی‌ها تعطیل شود، نصف بیمارستان‌ها تعطیل خواهند شد.

وی با تاکید بر اجرای عدالت در حدود الهی و با بیان اینکه حتی اگر علم هم داشته باشیم و عقل وجود نداشته باشد، جان در عذاب است گفت: مبلغان مذهبی است باید در این زمینه سخن قرآن و خدا را به گوش مردم برسانند و مدیران کشور در رده‌های مختلف باید قانون را اجرا کنند و در شهر نیز باید به قانون عمل شود و مجموعه‌های اجرایی کشور هرچیزی که قاضی محترم از روی علم و عدالت تشخیص داد را بپذیرند.

مطالبه‌گران آداب مطالبه‌گری را به جای بیاورند

امام جمعه شیراز با بیان اینکه رسمی به اسم مطالبه گری در برخی ایجاد شده که بدون حتی ذره‌ای تشکر از اقدامات صورت گرفته تنها به مطالبه می‌پردازند گفت: مطالبه گری خوب و لازم است اما باید کارهای مثبت انجام شده هم ذکر شود تا مایه دلگرمی خدمتگزار شود زیرا انسان ناسپاس مورد غضب خداوند قرار می‌گیرد.

روز شیراز یک نوآوری بود که مورد استفاده تمام شهرها قرار گرفت

آیت الله دژکام با اشاره به ۱۵ اردیبهشت، روز شیراز گفت: نامگذاری این تاریخ به نام شیراز نخستین بار در کشور اتفاق افتاد و بعد از شیراز شهرهای دیگر نیز روز خود را معین کردند که این یکی از نوآوری‌های شورای شهر شیراز در کنار دیگر نوآوری‌ها بوده است و مسلماً شیراز به عنوان وطن ما حق دارد و ما هم شهرمان را دوست داریم.

وی افزود: شیخ اجل سعدی در یکی از غزل‌های خود می‌گوید که «سعدیا حب وطن گرچه حدیثی است صحیح … نتوان مرد به سختی که من اینجا زادم.»

امام جمعه شیراز ضمن تشکر از محرومیت زدایی شکل گرفته در محلات شیراز گفت: در عرصه خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شهری تلاش‌های خوبی انجام شده که گزارش اقدامات صورت گرفته به مناسبت روز شیراز منتشر می‌شود.

وی افزود: متروی حرم مطهر نیز باید مورد توجه مسئولان باشد که تاکنون اقدامات خوبی شکل گرفته اما ما تا زمان رسیدن به نتیجه صبر خواهیم کرد تا عرض ادب مردم به ساحت مقدس حرمین، آسان شود.

کد خبر 6095808

دیگر خبرها

  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • نامگذاری روزی به نام یک شهر برای اولین بار در شیراز انجام شد
  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت